Skip til indhold

Følg os!

Gratis og sikker levering 📦

Levering 2-4 hverdage fra bestilling 📦

Vi har fået ny webshop! Udforsk i dag! 🇩🇰

Om Os

YourBottle’s mission er at give en bæredygtig & genanvendelig flaske med unikke egenskaber, som at holde vandet koldt i 24 timer eller kaffen varm i 12 timer, der reflektere din personlighed & er en del af din hverdag. En stilren flaske i kvalitet der både er med til at reducere forbrug af plastikflasker & vandspild. ‘Stay Hydrated’ med flasken der gør det nemt & at have koldt vand lige ved hånden på farten. Være med til at gøre en forskel & erstatte forbruget af plastikflasker med din YourBottle.

 

YourBottle blev startet netop fordi en flaske der både var stilren & kunne personliggøres ikke fandtes på markedet. Derfor begyndte Oliver Kondrup, ejer af LabCut Denmark (der også ejer Sweet Memory) at udvikle på konceptet for at finde en stilren flaske i et bredt farveudvalg der samtidig have nogle unikke egenskaber. Alt fra Ideen af YourBottle, branding til design samt produktion af tilbehør der skræddersyet til flasken.

 

Efter en lokal lancering af produktet, hvorpå en færdighederne for produktionen af indgraveringen til indpakning var færdigudviklet, gik der ikke lang tid før at flere lokale virksomheder valgte at indkøbe fra YourBottle, samt privatpersoner. 

 

Tilbagevendende kunder & stor tilfredshed af kvalitet & personliggørelse af flasken, lanceres YourBottle for hele Danmark.

 

Lad YourBottle blive en del af din hverdag & livsstil. Flasken designet til ethvert miljø til sport, gåturen, rejse, skole, jobbet & den travle hverdag.

 

En del af din livsstil. YourBottle.

YourBottle Store

Elmegade 36, 4400 Kalundborg

Besøg & Afhentning
Man - Fre  09:00 - 16:00

Find VEJ

Dansk Kvalitet.

Din flaske indgraveres her i Danmark af os.

Hurtig & gratis fragt.

Afsender pakker dagligt med DAO & Postnord.

Lynhurtig support.

Livechat til alle spørgsmål alle ugens dage fra 10-20.

Sikker betaling.

SSL Krypteret betaling med kort.